EN EL
Optional sidebar menu
Social media
Στοιχεία Επικοινωνίας

Marinet Ltd.
Καποδιστρίου 24.
18531, Πειραιάς

Email: sales@marinet.gr

Τηλ: +30 2104101130

Fax:  +30 210 4101132

Get More …
Bookings
Revenue
Visibility
Social Media Coverage
Statistics
Repeat Clients
Hotel Marketing Solutions...For More!
We don't just do websites ...
Hotel marketing increase direct bookings
Digital Marketing Solutions for hotels
Web, mobile, analytics
We increase revenue!
We fill hotels!

Έχουμε τα εργαλεια για πριν, κατά τη διάρκεια και μετά τη κράτηση του πελάτη σας.

Κρατάμε το “κλειδί” για περισσότερα έσοδα. Θέλετε να μάθετε περισσότερα;

Η Εταιρία μας

Η Marinet είναι μία από τις κορυφαίες εταιρείες στη προβολή μέσω διαδυκτίου στο χώρο του τουρισμού.

Η Marinet διαθέτει portfolio εργασιών για πάνω από 1000 ξενοδοχειακές μονάδες και καταλύματα ενώ οι ταξιδιωτικές της ιστοσελίδες βρίσκονται πάντα στην πρώτη σελίδα των μηχανών αναζήτησης.

Με αρκετές επιτυχίες στο ενεργητικό της, η εταιρεία συνεχίζει την αναπτυξιακή της πορεία και αναδιαμορφώνει το προφίλ της έτσι ώστε να συμβαδίζει με τα νέα δεδομένα της ηλεκτρονικής εποχής.

Με δεκαπέντε χρόνια εμπειρίας η Marinet ειδικεύεται στους ακόλουθους κλάδους:

  • Κατασκευή Ιστοσελίδων
  • Δημιουργία και προβολή ταξιδιωτικών οδηγών
  • Δημιουργία και προβολή επαγγελματικών οδηγών (Vres.gr, Engineer.gr, HotelSupplier.gr)
  • Δημιουργία εξειδικευμένου portal, Holiday.gr με την προβολή όλων των προορισμών στην Ελλάδα
  • Το πρωτοποριακό σύστημα on-line κρατήσεων CosmoRes
  • Mobile Applications: εφαρμογές για κινητά τηλέφωνα
  • Internet marketing: διαχείριση εικόνας μέσω social media, google adwords campaigns, SEO campaigns, κ.α.
  • Web Services: υπηρεσίες όπως hosting, κατωχύρωση domain, συστήματα διαχείρισης περιεχόμενου, κ.α.

Τα διαδυκτιακά επικοινωνιακά εργαλεία της Marinet θα βοηθήσουν τη δική σας επιχείριση να αποκτήσει το δικό της στίγμα στο διαδύκτιο, να έχει σταδιακά καλύτερα αποτελέσματα και φυσικά αυξημένες πωλήσεις.

Η Marinet αποτελεί την πιο ολοκληρωμένη λύση προβολής της εταιρείας σας στο διαδύκτιο!

Η Ειδικότητά μας

Πρόκειται για την διεκπεραίωση μιας σειράς ενεργειών Μάρκετινγκ που θα σας οδηγήσει στο αποτέλεσμα μιας επιτυχημένης επιχείρησης. Αφορά τη σωστή ιστοσελίδα, τα σωστά μέσα κοινωνικής δικτύωσης, τη σωστή τοποθέτηση, το σωστό SEO και πολλά άλλα ...Θέλετε κάτι παραπάνω από μία ιστοσελίδα...Θέλετε να δώσετε στους πελάτες σας τη δυνατότητα να πάρουν μία γεύση από την εμπειρία διαμονής που προσφέρετε. Και φυσικά θέλετε κρατήσεις. Και θέλετε και να έχετε επισκεψιμότητα. Θέλετε η σελίδα σας να μπορεί να φαίνεται σε smart phones & tablets. Θέλετε να έχετε SEO και θέλετε να είστε μοναδικοί. Τα θέλετε όλα... Έχετε έρθει στο σωστό μέρος!

Θέλετε περισσότερα έσοδα. Θέλετε οι πελάτες σας να σας βρίσκουν στα συστήματα GDS & IDS και θέλετε να έχετε και τη δική σας πλατφόρμα κρατήσεων. Θέλετε να έχετε τον έλεγχο της τιμολογιακής σας πολιτικής και των διαθέσιμων δωματίων. Θέλετε να μπορείτε να ελέγχετε τι πουλάει ο ανταγωνισμός σας και θέλετε να προωθείτε το ξενοδοχείο σας με το καλύτερο τρόπο για να βελτιστοποιήσετε τα έσοδά σας. Έχουμε τα εργαλεία που φέρνουν αποτελέσματα. Μπορούμε να μειώσουμε το χρόνο σας ενασχόλησής σας με τις κρατήσεις και τα συστήματα και να αυξήσουμε τα έσοδα του ξενοδοχείου σας. Θέλετε να μάθετε πως;

Τα έσοδα είναι ο στόχος κάθε επιχείρησης. Αλλά τι ακριβώς γνωρίζετε σχετικά με αυτά τα έσοδα; Τι εργαλεία έχετε διαθέσιμα για να δείτε τις τάσεις στις κρατήσεις των πελατών σας, τους πιο δυνατούς τύπους δωματίων, το χρόνο της κράτησης, ποιες προσφορές έφεραν αποτέλεσμα και πότε ακριβώς να τις κοινοποιήσετε; Τι ξέρετε για τους επισκέπτες της σελίδας σας; Πως είναι τα αποτελέσματά σας σε σχέση με τη προηγούμενη χρονιά; Ποια είναι η χώρα προέλευσης του κύριου όγκου των πελατών σας και πως μπορείτε να αναπτυχθείτε και σε άλλες αγορές; Τι σας λένε τα δεδομένα σας για την απόδοση του ξενοδοχείου σας και πως μπορείτε να τα βελτιώσετε;

Έχουμε όλα τα διαθέσιμα εργαλεία και αναφορές που χρειάζεστε για να κάνετε τη βέλτιστη διαχείριση εσόδων. Μπορούμε να σας δείξουμε τα εργαλεία και το τρόπο να τα χρησιμοποιήσετε για να αυξήσετε τα έσοδά σας απλά κοιτώντας τη σωστή αναφορά.

Σε μία περίοδο υψηλού ανταγωνισμού τη διαφορά τη κάνει το σωστό marketing. Έχετε αυτό που χρειάζεται για να κερδίζετε πελάτες; Ιστοσελίδα, σωστά κείμενα και περιγραφές, κοινωνικά δίκτυα, καμπάνιες στη Google Hotel Finder, στο Trip Advisor – Trip Connect, στο Facebook, στο YouTube, newsletters και πολλά άλλα εργαλεία μάρκετινγκ είναι διαθέσιμα. Ξέρετε πως να τα χρησιμοποιήσετε; Γνωρίζετε τι ακριβώς μπορούν να κάνουν για εσάς και πως να σας βοηθήσουν να αυξήσετε τα έσοδά σας; Γνωρίζετε ποια είναι η κατάλληλη περίοδος και τι ύψους επένδυση να κάνετε; Εμείς έχουμε τις απαντήσεις σε όλα αυτά τα ερωτήματα. Έχουμε τα εργαλεία και τους ανθρώπους που μπορούν να σας καθοδηγήσουν σωστά.

Τα έσοδα είναι ο στόχος κάθε επιχείρησης. Αλλά τι ακριβώς γνωρίζετε σχετικά με αυτά τα έσοδα; Τι εργαλεία έχετε διαθέσιμα για να δείτε τις τάσεις στις κρατήσεις των πελατών σας, τους πιο δυνατούς τύπους δωματίων, το χρόνο της κράτησης, ποιες προσφορές έφεραν αποτέλεσμα και πότε ακριβώς να τις κοινοποιήσετε; Τι ξέρετε για τους επισκέπτες της σελίδας σας; Πως είναι τα αποτελέσματά σας σε σχέση με τη προηγούμενη χρονιά; Ποια είναι η χώρα προέλευσης του κύριου όγκου των πελατών σας και πως μπορείτε να αναπτυχθείτε και σε άλλες αγορές; Τι σας λένε τα δεδομένα σας για την απόδοση του ξενοδοχείου σας και πως μπορείτε να τα βελτιώσετε; Έχουμε όλα τα διαθέσιμα εργαλεία και αναφορές που χρειάζεστε για να κάνετε τη βέλτιστη διαχείριση εσόδων. Μπορούμε να σας δείξουμε τα εργαλεία και το τρόπο να τα χρησιμοποιήσετε για να αυξήσετε τα έσοδά σας απλά κοιτώντας τη σωστή αναφορά.

Portfolio

4 GDS, 30 IDS, 10 Social Media, Mobile Apps, SEO, Τιμολογιακή Πολιτική, Κρατήσεις...
Μπορείτε να τα χειριστείτε όλα;
Εμείς μπορούμε!

Θέλετε να μάθετε πώς;

Τελευταία Νέα

31/01/2014

Marinet !

25/01/2014

22/11/2012

19/04/2011

Cosmores online booking engines